Een persoonlijk
fitplan op basis
van jouw wensen
en doelstelling!

Persoonlijk fitplan

Ga aan de slag met een op maat gemaakt voedings- en trainingsplan!

Jouw persoonlijke plan is geheel opgesteld op basis van jouw wensen, dagelijks ritme en doelstelling.

Elke 6 weken bespreek je met jouw coach de behaalde resultaten, aan de hand van de door jou behaalde resultaten krijgt jouw fit-plan een update, zo blijft jouw fit-plan altijd up to date!

Ik wil meer weten over het Fitplan

Versturen

Trainingsplan

Op basis van jouw wensen en doel wordt er een persoonlijk trainingsplan gemaakt, dit trainingsplan kun je uitvoeren tijdens Totally Fitness met begeleiding van een train(st)er. Naast jouw fitness trainingen bevat het trainingsplan ook work-outs die je zelf kunt uitvoeren waar je maar wilt: thuis, op kantoor, buiten of in de sportschool. 

zo kun je altijd en overal verantwoord en doelgericht sporten!

Voedingsplan

Aan de hand van jouw wensen en doel wordt er door jouw coach een persoonlijk voedingsplan opgesteld. Dit plan past in jouw dagelijks leven en bevat maaltijden op basis van jouw wensen qua voeding. Bij jouw fit plan zit je niet vast aan 1 eetschema, maar heb je zelf de keuze uit meerdere gezonde maaltijden en tussendoortjes. 

Zo kun je altijd en overal een gezonde en verantwoorde keuze maken!

personal trainer, ridderkerk, totally healthy,

Persoonlijke coach

Bij aanmelding bij Totally Healthy krijg je een persoonlijk fit-plan en een persoonlijke coach die jou adviseert, motiveert en voor je klaarstaat wanneer je vragen over voeding of training hebt. Elke 6 weken vind er een gesprek plaats tussen jou en jouw coach waarin je jouw behaalde resultaten bespreekt, jouw fit-plan wordt op basis van jouw behaalde resultaten aangepast. Zo is je plan altijd up to date en sta je er nooit alleen voor!

Ik wil dit delen:

Tarieven

Een fit-plan is altijd maatwerk, Robert bespreekt graag met u welk traject er bij u past. Er is al een fit-plan vanaf 45,- euro.